wifiboo col·laborador tecnològic del Festival Tempo

1 minut - maig 18, 2018
Wifiboo és col·laborador tecnològic del festival Tempo Sota les Estrelles, el festival de Música i Gastronomia de Girona que té lloc entre el 19 de juliol i el 12 d’agost.

Una de les especialitats de Wifiboo és crear zones wifi per a esdeveniments públics, ja siguin festivals, competicions esportives, manifestacions culturals, etc. En el cas de Tempo Sota les Estrelles s’ha fet una instal·lació que permet als visitants del Festival accedir a Internet amb una bona connexió, en qualsevol de les tres zones ubicades al Barri Vell de Girona, l’Auditori, el Village o la Terrassa.

El festival Tempo Sota les Estrelles que arriba a les 10 edicions, omple de música i gastronomia les nits d’estiu a Girona. Del 19 de juliol al 12 d’agost, en un espai idíl·lic al passeig Arqueològic de la ciutat, s’hi dóna cita la millor música i cuina de km0.

Marlango, Love of Lesbian i Emmanuel DJob & La Jove Big Band de Girona són alguns dels intèrprets destacats de la 10a edició del festival. Tortured Soul, Girls Young Talent (una mostra de nous talents femenins), i Lucky Chops completaran les actuacions que es faran a l’escenari principal, l’Auditori, a la plaça dels Jurats.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi dignissim augue mauris, et fringilla lacus auctor vitae.Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. 

Article produït gràcies a wifiboo

Comparteix l’article
Share on facebook
Share on twitter