Stop Addiccions

[types field='temps-de-lectura'][/types] - març 16, 2020

Aquests dies que tenim més hores és important fer ús conscient i responsable del mòbil, tauleta, tv i l’entreteniment que se’ns pot oferir de les apps que tenim instal·lades o mirem. La manera que tenim de consumir o ensenyem a consumir és responsabilitat de totes i tots. Per això et proposem llegir articles i utilitzar els teus dispositius d’una manera crítica, discernint amb què ens aporta i beneficia amb el que ens pot fer mal com són les addiccions.

Internet és un món ple d’oportunitats i aprenentatges, al mateix temps que s’obre una porta a un món més fosc: el de les addiccions. Com protegir els nostres joves?
Tenim diferents recursos i a nosaltres ens agrada la web https://internetsegura.cat/joves/ per extreure informació. N’hi ha moltes més (és important discernir amb informació veraç amb informació falsa).

En l’article anterior us vam parlar sobre aquesta web i la internet segura. Les addiccions estarien incloses en aquest marc o àmbit d’actuació. Recordar-vos doncs que des del programa Internet Segura, depenent del Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya (CESICAT), et poden ajudar a resoldre conflictes o problemes que et puguis trobar quan navegues per Internet amb l’ordinador o si fas servir jocs o aplicacions amb el teu mòbil, tauleta o videoconsola.

Aquest cop et recomanem un article del diari digital del Nacional que esperem que sigui del vostre interès:
https://www.elnacional.cat/ca/societat/generalitat-proteccio-joves-joc-consum_475227_102.html

Article produït gràcies a wifiboo

Comparteix l’article