No fiber, no problem

wifiboo engega la campanya “No fiber, no problem”

1 minut - febrer 5, 2019
El 18 de març engeguem la campanya “ No fiber No problem”, dirigida a petites poblacions de l’Alt Empordà en les què molts dels serveis de telecomunicacions avançats encara no hi han arribat.

Precisament aquest és un dels objectius de la nostra companyia, donar accés a tot tipus de telecomunicacions tant a pobles grans, pobles petits, urbanitzacions com a llocs rurals, tot explicant que també es pot navegar a alta velocitat encara que no sigui amb fibra òptica, si no amb fibra ràdio.

Les poblacions en què es farà efectiva aquesta campanya són: Maçanet de Cabrenys, La Vajol, Agullana, Darnius, Terrades, Albanyà, Sant Llorenç de la Muga, Boadella i Les Escaules, Biure, Pont de Molins, Llers, Avinyonet de Puigventós, Vilanant, Navata, Lladó i Cabanelles, les quals no superen els 1.600 habitants.

Totes aquestes poblacions tindran accés a internet d’alta velocitat de 30 Mbps, a més, de telefonia fixe i mòbil amb un àmplia cobertura i diversitat de tarifes que s’adapten a les necessitats de cada client.

Així doncs, continuem ampliant l’àmbit dels nostres serveis i continuem fent efectius els nostres objectius com a empresa de telecomunicacions de km0.
 
fibra-per-pobles-petits-banner

Article produït gràcies a wifiboo

Comparteix l’article
Share on facebook
Share on twitter