Internet Comunitari

1 minut - febrer 5, 2019

Aquest mes us parlarem d’un dels productes del nostre departament d’enginyeria que té més recepció entre els nostres clients: les instal·lacions d’internet comunitàries.

Ja fa temps que la nostra empresa va començar a treballar per oferir una connexió d’alta capacitat amb uns preus molt baixos per a comunitats d’edificis de segona residència. Perquè pagar una connexió de 50€ al mes si només hi vas alguns caps de setmana i les vacances ??

Inicialment es muntava un sistema que permetia connectar en zones d’ús comú com els jardins, les piscines, terrasses, … però van anar evolucionant ràpidament les necessitats i la gent volia tenir connexió encara que fos per dos dies a qualsevol racó del pis o apartament. La solució es diu i-TOUR, un sistema que permet arribar a cada veí sense necessitat de passar ni un sol cable i amb capacitats de fins a 200Mb a cada pis o apartament. El problema de cobertura s’ha acabat, cadascú té el seu propi router wifi amb la seva clau a casa seva i formes part d’un internet comunitari i amb la màxima seguretat!! Això permet abaixar preus i ara per menys de 12€ al mes es pot disposar d’una connexió ràpida i eficient amb manteniment inclós.

Les aplicacions han canviat i ara volem estar de vacances però seguir veient les nostres sèries preferides de Netflix, HBO, els esports, treballar connectat a l’oficina… i per això a on posavem connexions de 10 i 20Mb simètriques compartides, ara ja hem passat a fibra ràdio de 50Mb o fibra òptica de 100, 200 i 300Mb depenent del número d’apartaments.

La realitat es que en un edifici de 250 apartaments han disfrutat d’una connexió espectacular comunitària amb 200Mb simètriques de fibra òptica aquest estiu passat.

Fins a quin punt aquesta necessitat de segona residència es pot convertir en una solució de primera residència ?

Avui ja es una realitat els coworking, cohousing i perquè no el conetting ?? El FUTUR és COMPARTIR.

Article produït gràcies a wifiboo

Comparteix l’article
Share on facebook
Share on twitter