Donació pel COVID 19

wifiboo fa una aportació econòmica a l’Uni Girona en concepte del COVID 19 i el temporal Glòria

 

[types field='temps-de-lectura'][/types] - abril 22, 2020

Quan les coses van maldades és quan més es valora el compromís del teixit empresarial que hi ha darrera de la nostra entitat. No és cap secret que el Coronavirus ha irromput amb força en l’activitat esportiva en general, i el nostre club n’està patint les conseqüències.

És per això que wifiboo, patrocinador de l’Uni Girona CB., ha volgut realitzar una aportació econòmica en concepte del Covid 19. Wifiboo és una operadora d’internet i telefonia de les comarques de Girona i, gràcies al seu tracte proper aconsegueix personalitzar els seus serveis.

L’empresa, amb seu a Palol de Revardit, també ha volgut augmentar la seva aportació en motiu dels devastadors efectes de la riuada que va afectar el Pavelló Municipal Girona – Fontajau el passat 23 de gener. Aquesta inundació va destrossar tota la nostra infraestructura (oficina, equips informàtics i arxius, sala de fisioteràpia, vestidors, material esportiu, publicitat a peu de pista, material de campus i casals), i ha compromès seriosament bona part dels ingressos previstos i s’ha emportat multitud de records de la historia del club.

Ens hem alçat moltes vegades i ara, estem segurs amb l’ajuda de col·laboradors com wifiboo, ho tornarem a fer!

*notícia extreta del canal de notícies de l’UNI GIRONA

Obrir enllaç

logo wifiboo exterior empresa

Article produït gràcies a wifiboo

Comparteix l’article
Share on facebook
Share on twitter
Contractant Fibra òptica Montserrat 600 + Telefonia Mòbil Garbí et regalem DAZN o FILMIN durant 3 mesos.

CONDICIONS DE LA PROMOCIÓ:

Tant la connexió de fibra òptica com la línia de telefonia mòbil tindran una permanència de 12 mesos.

Aquesta promoció no és acumulable.

Promoció vàlida fins al 20/12/2021 o fins a esgotar existències.

El regal es comença a gaudir quan el client bescanvia el “codi regal” de la plataforma escollida. Aquest codi només es facilitarà una vegada i exclusivament al titular de la connexió.